lørdag 24. januar 2009

Prosjekt lekerom!Endelig begynner "Prosjekt lekerom" å ta form:-)

Vi hadde et 37 kvadrat stort rom som ikke ble brukt. Det var imidlertid noen "små" ting vi måtte gjøre før rommet kunne tas i bruk. Det ene tok det andre, og vi endte opp med å strippe hele rommet. Så nå 3 mnd senere og mange penger fattigere er vi nesten ferdige:-)

Nå begynner den morsomme jobben med å innrede. Noe møbler har vi, noe må vi kjøpe og litt må lages. Jeg har laget laget en oversikt over noen av møblene vi skal ha på rommet.

Rommet skal primært være et lekerom, men vi må ha litt til oss voksne også, sånn som skrivepult. Den skal være så lang at to små kan sitte ved siden av mamma'n å tegne mens jeg jobber.

Vi må kjøpe ny kontorstol, og jeg ønsker en artig en!! Dersom noen har forslag til tøff fargerik kontorstol som ikke er alt for kostbar mottas det med takk:-)
Fordi tak og vegger er hvit, og dette skal være et rom for barna, skal jeg prøve å holde interiøret i glade farger som rød, grønn, cobalt, og evt annet på lekekasser etc. Det har blitt mye Ikea møbler men det passer både lommeboken og fargevalgene. Barna fikk Fatboy av mormor og besse til jul, og den er helt genial. Den kan brukes til mye, som stol, madrass under turnringer, hoppepute, ja til mange morsome ting altså.

Jeg kommer til å legge ut plantegning på innredningen så snart den er klar, samt bilder av rommet når det en gang blir ferdig:-) Fortsettelse følger altså.................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar