tirsdag 27. januar 2009

Innredningsplan lekeromPlantegningen for innredning av rommet er ferdig, hurra:-) Vi har allerede tatt rommet i bruk, så noen av møblene er allerede på plass, og ungene synes det er kjempestas å leke der!

Nå gjenstår altså bare alle småtingene som å male siste strøk på lister, håndtak til dører, gjøre ferdig boden osv, osv. Alle de tingene som gjør at rommet ser ordentlig ferdig ut, men det er så kjedelig..... Alt tar så lang tid, og jeg synes for øyeblikket det er et ork å komme i gang:-( men, men det går over og så blir det så fint til slutt......

Vi har bygget en lekestue i den ene boden, og den er kjempe suksess. Etter hvert skal jeg få sydd gardiner, laget litt hyller og pynt til å ha der inne så det blir skikkelig fint. Dersom noen har forslag mottas det med takk:-)

Vi har noen voksenting som må være på rommet, som skrivepulten og litt permer etc, men elles har vi forsøkt å ha mest mulig gulvplass slik at det er plass til å leke.

Jeg gleder meg til vi blir helt ferdige, og lurer fælt på om det kommer til å bli som jeg har tenkt meg:-)

2 kommentarer:

  1. Så fin nettbutikken din var. Gøy med litt annerledes merker. Takk for koselig hilsen hos meg! Blogging er så moro og gir masse inspirasjon :) Synes du har fått det bra til jeg! Masse lykke til med lekerommet og bloggen videre!

    Klem fra Shabby Charm

    SvarSlett
  2. Det ser jo så fint ut - du må ta bilder og legge ut etterhvert :-D

    SvarSlett