fredag 15. januar 2010

Vår inspirasjon fra Staff!























Måtte bare legge inn noen inspirasjons bilder fra min favoritt butikk, Staff, se www.nu-woman.dk

De 3 første bildene er fra årets sommer kolleksjon, de 3 siste er fra fjorårets. Jeg synes neste 2009 kolleksjonen er bedre enn 2010, men så har jeg jo ikke sette årets kolleksjon i virkeligheten.

Grunnen til at jeg er så begeistret for Staff er at man kan kombinere plagg fra flere år tilbake med nyheter, da fargesjangeren er like. Stilen er casual, og man kan kle seg opp eller med avhengig av tilbehøret.

Staff er ikke typisk kjedebutikker, så man slipper å se alle i samme antrekket og prismessig ligger det sånn midt på treet, og det passer meg bra. Jeg må dog innrømmet at jeg blir glad når det er salg:-)






torsdag 14. januar 2010

Soverom til inspirasjon!







Vi skal pusse opp soverommet, og jeg er på utkikk etter inspirasjon! Jeg har selvfølgelig en viss idé om hva jeg ønsker. Jeg tror jeg ønsker en blanding av nordisk, romantisk og fornuftig:-)

Jeg har har lett mange steder etter bra bilder, men det har neimen ikke vært lett. De to første bildene i innlegget er i allefall fargemessig og stilmessig i de baner jeg ønsker meg, men ikke akkurat hva jeg har tenkt. Bildene er funnet på booli.se

Jeg har noen elementer på rommet som jeg ønsker å ha med videre. Før bilder av rommet og planer for videre fremdrift følger!















mandag 11. januar 2010

Elipsemaskin vs Løping!



I dag, og sikkert også noen dager fremover må treningen foregå i loftstuen på elipsemaskin........Ikke like effektivt som løping, men det er ikke verst å se et par gamle episoder av Sex and the City, slippe masse tøy, frosene øyevipper og glatte veier heller:-)



Det må innrømmes at om jeg fikk velge hadde jeg nok heller pakket meg inn, tint øyevippene og nesten falt på glatta, men nå er det nå en gang sånn at med en mann som reiser og to små som sover får man holde på med hjemme trening:-)



Det viktigste er jo at man er i aktivitet, eller......???

søndag 10. januar 2010

Peiskos





Selv om jeg gleder meg veeeeldig til vår og sommer, er det jo noen positive sider ved kulden.


  • Som at man kan fyre i peisen og brenne så mange stearinlys man bare klarer.....

Man slipper å reise ut å bruke penger i butikkene fordi begge bilene har flatt batteri......


  • Det er for kaldt for ungene å være ute, så man slipper å fryse roma av seg på akebrett........


Også slipper man å ha dårlig samvittighet for å sitte inne å kose seg hele kvelden:-)

lørdag 9. januar 2010

Ønsker meg et fantastisk bilde!


Jeg har funnet drømme bildene mine. Så dem første i Bo nytt for litt over et år siden, og nå er jeg helt frelst!

Eva Joensen er en dansk kunstner som har en rekke fantastiske fabel bilder, se www.fabelkunst.dk.

Et av bildene jeg har funnet ville passe helt perfekt over spisesuen min..... men så er det dette med finansene da, uff uff. Jeg har egentlig prøvd å spare, men det dukker liksom alltid opp noe annet som må prioriteres.....

Jeg skal nok kjøpe et bilde en dag, og da skal jeg vise dere hvor bra det passer:-)