fredag 15. januar 2010

Vår inspirasjon fra Staff!Måtte bare legge inn noen inspirasjons bilder fra min favoritt butikk, Staff, se www.nu-woman.dk

De 3 første bildene er fra årets sommer kolleksjon, de 3 siste er fra fjorårets. Jeg synes neste 2009 kolleksjonen er bedre enn 2010, men så har jeg jo ikke sette årets kolleksjon i virkeligheten.

Grunnen til at jeg er så begeistret for Staff er at man kan kombinere plagg fra flere år tilbake med nyheter, da fargesjangeren er like. Stilen er casual, og man kan kle seg opp eller med avhengig av tilbehøret.

Staff er ikke typisk kjedebutikker, så man slipper å se alle i samme antrekket og prismessig ligger det sånn midt på treet, og det passer meg bra. Jeg må dog innrømmet at jeg blir glad når det er salg:-)


6 kommentarer:

 1. Hei!!Fint at det er noen som har litt om trening og...Jeg er også ny i denne bloggverden:) gøy dette:)Velkommen til meg

  SvarSlett
 2. Åh.. Herlige staff!! Love it.. Har litt vil ha mye.. Stolene er kjøpt fra Bergen riviera maison. De bestilte stolene til meg.. Fantastisk service og stolene er det beste du noengang har satt stussen i.. Jeg lover deg!! Link til riviera bloggen på siden min.. En god lørdag til deg og dine små.. Tipper det er hektisk.. Far og datter er ute litt så da får jeg ordnet masse!! Suss og klem

  SvarSlett
 3. Hei. gøy å dumpe innom en fersk blogger. kjempefint her. jeg elsker også STaff! nå ble jeg fristet til å ta meg en tur i butikken. og skal sjekke ut den nettbutikken.

  Fine soveromsbilder også. Hvor har du funnet dem? (greit å ta med kilder) Lurte særlig på de to første. Jeg liker også lyse, skandinaviske soverom. og minst mulig "dill" på soverommet. Lykke til med fornyingen hos dere. Fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Fin side du har:) Og veldig mye fint i den butikken!!

  Tonje

  SvarSlett
 5. elsker staff... de har sååå masse fint.. og så er det så deilige klær... god weekend!!

  SvarSlett