tirsdag 27. januar 2009

Innredningsplan lekerom



Plantegningen for innredning av rommet er ferdig, hurra:-) Vi har allerede tatt rommet i bruk, så noen av møblene er allerede på plass, og ungene synes det er kjempestas å leke der!

Nå gjenstår altså bare alle småtingene som å male siste strøk på lister, håndtak til dører, gjøre ferdig boden osv, osv. Alle de tingene som gjør at rommet ser ordentlig ferdig ut, men det er så kjedelig..... Alt tar så lang tid, og jeg synes for øyeblikket det er et ork å komme i gang:-( men, men det går over og så blir det så fint til slutt......

Vi har bygget en lekestue i den ene boden, og den er kjempe suksess. Etter hvert skal jeg få sydd gardiner, laget litt hyller og pynt til å ha der inne så det blir skikkelig fint. Dersom noen har forslag mottas det med takk:-)

Vi har noen voksenting som må være på rommet, som skrivepulten og litt permer etc, men elles har vi forsøkt å ha mest mulig gulvplass slik at det er plass til å leke.

Jeg gleder meg til vi blir helt ferdige, og lurer fælt på om det kommer til å bli som jeg har tenkt meg:-)

lørdag 24. januar 2009

Prosjekt lekerom!



Endelig begynner "Prosjekt lekerom" å ta form:-)

Vi hadde et 37 kvadrat stort rom som ikke ble brukt. Det var imidlertid noen "små" ting vi måtte gjøre før rommet kunne tas i bruk. Det ene tok det andre, og vi endte opp med å strippe hele rommet. Så nå 3 mnd senere og mange penger fattigere er vi nesten ferdige:-)

Nå begynner den morsomme jobben med å innrede. Noe møbler har vi, noe må vi kjøpe og litt må lages. Jeg har laget laget en oversikt over noen av møblene vi skal ha på rommet.

Rommet skal primært være et lekerom, men vi må ha litt til oss voksne også, sånn som skrivepult. Den skal være så lang at to små kan sitte ved siden av mamma'n å tegne mens jeg jobber.

Vi må kjøpe ny kontorstol, og jeg ønsker en artig en!! Dersom noen har forslag til tøff fargerik kontorstol som ikke er alt for kostbar mottas det med takk:-)
Fordi tak og vegger er hvit, og dette skal være et rom for barna, skal jeg prøve å holde interiøret i glade farger som rød, grønn, cobalt, og evt annet på lekekasser etc. Det har blitt mye Ikea møbler men det passer både lommeboken og fargevalgene. Barna fikk Fatboy av mormor og besse til jul, og den er helt genial. Den kan brukes til mye, som stol, madrass under turnringer, hoppepute, ja til mange morsome ting altså.

Jeg kommer til å legge ut plantegning på innredningen så snart den er klar, samt bilder av rommet når det en gang blir ferdig:-) Fortsettelse følger altså.................

fredag 23. januar 2009

Favoritt bilde:-)

Jeg synes dette med barnebilder og interiør er
veldig vanskelig.

Jeg har jo lyst til å ha bilder av mine søte små,
men synes ikke så veldig om tradisjonelle foto.
Derfor fikk jeg laget et bilde til bursdagen til mannen min. Bildet er trykt på lerret og spent opp på blindramme.

Ble så fornøyd med det, at jeg må vise det frem:-)







torsdag 22. januar 2009

Når evner og ambisjoner ikke helt står i stil!

Endelig på tide å prøve dette med blogg greiene:-) Jeg synes aldri jeg har hatt tid, og når jeg nå endelig har satt meg ned er det vist ikke så enkelt som jeg trodde.


Jeg hadde store ambisjoner om å lage like fin blogg som mange av dem jeg har sittet å kikket på, men og her kommer det store MENet. Dette har jeg ikke greie på, og det liker jeg selvfølgelig ikke å innrømme, ettersom jeg helst ønsker å kunne litt/mye om det meste:-)


Jeg får godta at dette blir en famlende start på noe som skal bli bra til slutt:-)